Newsfeed

Cultural Warfare. Neck-breaking thrash

Cultural Warfare - Warmageddon

So far Cultural Warfare has released two EP, and the first EP Future Kills was hailed by Metal Wani as neck-breaking thrash. Now the Oakland-based band return with Warmegeddon which is a blistering full-length debut. The tune Divided We Crawl created by Rafael Ortega (Ayreon, The Absence etc) can be heard here,

Jacques Serrano plays guitar in Cultural Warfare and he says about Divided We Crawl, the tune captures the essence of where we are today as a society. We are so divided and forgetting our history as well. In essence it tells the story of all this division and I hope it helps some open their eyes to make some changes in the world

The Bay Area has a legacy for great music throughout the decades, and the influence of the region’s thrash metal bands on the international scene is unparalleled. With their bold combination of traditional metal and aggressive, melodic thrash Culture Warfare furthers the area’s legacy and proves that thrash is undoubtedly alive and well

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*