Newsfeed

Lagerstein: Fulle pirater

Lagerstein - Drink 'til We Die

Lagerstein er et australsk pirat metalband. Rettere sagt, de er folk metalband med et pirat image i samme gate som Alestorm, og i likhet med Alestorm, så består musikken av enkle power metalriff, keyboards og en vokalist som høres ut som en skikkelig pirat. Og selvsagt er nesten alle låtene om å drikke store mengder alkohol. Er du den typen som hater idiotisk up beat folk metal som kun lager drikkeviser, så trenger du ikke å lese videre. Du kommer garantert til å hate både Lagerstein og Drink ’til We Die.

Til tross av den useriøse lyrikken og stemningen, så er musikken ganske episk og gir følelsen av et stort eventyr ute på det blå karibiske hav. Hele albumet kan være overraskende fengende til å være drikkesanger. Piratene bygger et skip som kan fly, skyter ned solen og leter etter en legendarisk drikk som heter Jungle Juice, som kan gjøre at de blir fulle hele tiden. Lyrikkheftet som kommer med CD-en kan foldes ut og det blir til et skattekart med tegninger som representerer alle låtene. Det er ganske sjarmerende og kult.

Drink ’til We Die er et perfekt album å drikke til med store og catchy refrenger. Alle låtene er catchy som faen og får ølet til å gå fortere ned halsen. Det eneste negative er at jeg får så jævlig lyst på rom siden det blir nevnt så ofte i lyrikken. Albumet avsluttes med to coverlåter, Beer av ska punkbandet Reel Big Fish og I’m On A Boat av «humor» rapgruppen The Lonely Island. Begge er veldig gode coverlåter, spesielt den siste, siden den klarer å gjøre en elendig låt til noe bra. Albumet avsluttes med den stemningsfulle lyden av havets bølger.

Misliker du denne type musikk, så vil ikke Drink ’til We Die konvertere deg til noen fan av pirater og dum folk metal. Digger du denne type musikk, så har du all grunn til å sjekke ut dette albumet og oppfølgeren. Sammen med oppfølgeren, så er Drink ’til We Die en perfekt kveld med mye drikking og underholdende folk/power metal om pirater og alkohol.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*