Newsfeed

Immortal Guardian: Fascinerende dobbeltsolo

Immortal Guardian – Age Of Revolution

Zephon er en person fra det gamle testamentet, men også navnet på Immortal Guardian sin første singel fra skiva Age Of Revolution. Den skiva blir neppe tuftet på gammeltestamentlig grunn, men mer på progressiv power metal. Sentral i Immortal Guardian er Gabriel Guardian og på den vedlagte videoen kan dere se han spille soloer på keyboards og gitar simultant.

Det har jeg aldri sett eller hørt før, og det var fascinerende mildt sagt. Facinerende vil nok også mange finne at musikken til texanerne er med mye face melting shred. Debutskiva kommer i slutten av september, og coverkunsten er ved Carlos Zema. Zema er vokalist i bandet og er fra Brasil og har en kraftfull stemme og han har en fortid i bandet Outworld. Immortal Guardian har en kraftfull og teknisk rytmikk som et av sine kjennetegn.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*