Newsfeed

Lagerstein: Fortsatt fulle pirater

Lagerstein - All for Rum & Rum for All

Det andre Lagerstein albumet fortsetter der det forrige sluttet. Piratene forsetter på sin jakt etter mer alkohol og det er mer rom som skal drikkes. Forskjellen fra denne gangen er at vokalisten og kapteinen på det forrige album, Ultralord, faller over bord og drukner etter han danset en irsk folkedans på dekket etter å ha drukket for mye irsk Whiskey.

Den nye vokalisten og kapteinen er Captain Gregaaarrr. Han har ikke en så røff stemme som Ultralord. Det er en mer ren vokal som passer veldig fint med power metalriffene og den episke bruken av keyboard. For til tross for at dette er det album med fokus på drikking og humor, så har selveste musikken en fin stemming av eventyr. Det store eventyret denne gangen er at de finner et skattekart til en legendarisk øy med en magisk kilde med rom som er evig. De begynner å lete over hele verden for å finne øya, og selvsagt er det masse drikking hele veien.

Utenom en annen vokalist, så er det lite som skiller All for Rum & Rum for All fra debuten. Dette er selvsagt ikke en dårlig ting siden begge album er god underholdning. Jeg vil si at låtene på dette albumet er et lite hakk bedre. I likhet med debuten, så kan lyrikkheftet foldes ut som et skattekart med alle låtene representert som øyer. Og i likhet med debuten, så kan du høre hele albumet gratis på deres Bandcamp, samt kjøpe begge album på CD. Digger du alkoholisert folk metal, så har du all grunn til å kjøpe begge albumene.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

  • Frossen
4

Sammendrag

Et lite hakk bedre enn debuten.

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*