Newsfeed

Traitors Gate: Samleobjekt

Traitors Gate - Fallen

Det engelske bandet Traitors Gate har holdt på siden tidlig 80 tall, men det er først nå debutskiva Fallen blir sluppet. Det hører likevel med til historien at EP-en Devil Takes The High Road fra 1985 regnes som en NWOBHM klassiker og et samleobjekt. Etter utallige år på sidelinjen var det stadig flere som henstilte til engelskmennene om å fyre opp Traitors Gate skuta sin maskiner igjen!

Masekoppene fikk sin vilje høsten 2016, og nå kommer altså en CD med nye låter, og med bandet sitt umiskjennelige power metal stempel. Etter mer enn 30 års gjemsel med fra fansen er nok gleden stor over at Fallen er sluppet. Ny frontmann i bandet er ex. Mayhem Messiah vokalisten Sy Davies. Davies passer perfekt til bandet sin retro power metal.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4062 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*