Newsfeed

Toy Called God: Ambisiøse musikere

Toy Called God - #Socialvangelism

Fra den nordre delen av California kommer bandet Toy Called God og det kan jo oppfattes som et humoristisk navn. Årsaken er jo hva enkelte sier om gud i gitte situasjoner og det da blir en analogi til Toy Called God for enkelte. Nok religion og så til musikken. Californierne byr på en rå og energifylt musikk som balanserer mellom hardrock, metal og alternativ rock.

Bandet har holdt på i åtte år, og er nå aktuell med sin fjerde skive #Socialvangelism. Toy Called God har ambisjoner med den nye skiva. I alle år siden starten har de turnert massivt i hele USA, og ikke minst i Bay Area. Nå vil de ut til resten av verden og har derfor signert for Slipstick Records som skal ta seg av promoteringen. Kanskje vil den rå energien og dyktigheten til gitaristen Patrick Donovan fenge publikum? Kanskje vil Marcus D. Lance sin flotte stemmeprakt gjøre susen? Toy Called God er definitivt ambisiøse og med riikelig musikk kompetanse.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*