Newsfeed

Nirmaan (Nirmāan): Travlers

Nirmaan (Nirmāan) – Indian Electric Station

Nirmaan is about the meeting between four traveler friends and an Indian singer, Parveen Khan. The travler friends are Jean-Marie Nivaigne (percussionist) Etienne Cabaret  (bass Clarinet), Antoine Lahay ( Electric Guitar), Pierre Droual (violin, keyboards). The band plays an exciting fusion-world-ethno-pop with plenty of Indian vibes, and with very skilled musicians.

Recently the band has released the album Indian Electric Station which is their CD debut release. The debut EP was mad with crowdfunding and their brand of hindi rock or maybe indie rock became popular. Nirmaan is BTW the hindi term of creation, and the band have been out there since 2012 when Parveen Khan met the four European in Jaipur in Rajasthan.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*