Newsfeed

Spiralmaze: From East Venice

Spiralmaze – Dunes Of Dorlmeus

Spiralmaze were formed in Chania on January 2012 by two former members of Soundtrap, George Arestis (synths, guitar, and programming) and Aris Terzakis (bass, member of Everfailed).
Eftihis Chelioudakis (drums) joined the band on August 2012 and John Mor (guitar, member of Everfailed) joined on March 2013. The band’s compositions is a mix of space/progressive/psychedelic rock, dub, ambient and sampling. 

Four years ago the band released their debut Back To The Center, and now the sequel Dunes Of Dorlmeus is released. The band is located in Chania on beautiful Crete in Mediterranean Sea. It remains to observe if the band’s music is regarded equal beautiful as the island where the quartet come from.  BTW, Chania is often called East Venice.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*