Newsfeed

Ritual Necromancy: Showcasing their bludgeoning sounds

Ritual Necromancy – Disinterred Horror 

From Portland in Oregon comes Ritual Necromancy and seven years ago the band released the album Oath Of The Abyss. That record made sure that Ritual Necromancy got a lot of fans. They probably didn`t expect that they have to wait seven years of a new album. But now the wait is over as the Americans has released their second effort called Disinterred Horror.

Dark Descent Records has released Disinterred Horror on CD, tape and digital formats, and Portland’s deadliest death metal band returns with their long-awaited sophomore new album. Ritual Necromancy have been honing their song-writing skills while showcasing their bludgeoning sounds at live events such as last year’s Dark Descent anniversary show and Maryland Death Fest 2018. The lyrics on the nee record is about among others myths, death and occultism.

Links:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3294 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*