Newsfeed

Into Eternity: Firing on all cylinders

Into Eternity – The Sirens

The town Regina was founded in 1882 during the construction of the Trans Canadian railway. 115 years later the band Into Eternity from the town in question was founded. The long-awaited sixth album The Sirens from the acclaimed extreme progressive metal/death metal act Into Eternity is released October 26. Into Eternity borrows from all aspects of heavy music to form the perfect blend of technicality, memorable songwriting, traditional heavy metal and the sheer savagery of metal’s extreme genres.

The Sirens – which features guest appearances by former vocalist Stu Block (now in Iced Earth), Cam Dixon (ex-Annihilator) and Glen Drover (ex-Megadeth) – sees Into Eternity firing on all cylinders, with Amanda Kiernan’s fierce vocals and Tim Roth’s trademark guitar heroics and vocal harmonies backed by longtime bassist Troy Bleich and newer recruits Bryan James Newbury (drums) and Matt Cuthberston (guitars, also of Untimely Demise). The album was co-produced, mixed and mastered by former guitarist Justin Bender, while longtime artist Mattias Noren (Evergrey, Epica, Kamelot) designed the cover and layout.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*