Newsfeed

Mike Walker: Straight from the heart

Mike Walker – Courage To Trust, Act

Courage To Trust, Act I is the debut record from Mike Walker where he plays all the instruments and vocals. It`s an emotional theatrical concept based on a girl’s life from the point of being born to the end of what could be called Act I when she enters into adulthood – soon to be followed by Act II

Walker talks about the record,

As a recording artist and songwriter I live to tell stories in music. Whatever the genre. I just want to share my experiences and I find it best to express them through music. I have been home recording since 2002, initially to learn how to sing.

Singing is how I express myself. On the CD Courage To Trust, all the lyrics were sung directly, no writing on paper or laptop (any other device).
Straight from the heart and mind in a collaborative way led by the music.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*