Newsfeed

Brood Of Hatred: A gift of chaos and disorder

Brood Of Hatred – Identity Disorder

According to The Metal Archives there is 25 metal band in Tunis but only two which plays progressive death metal. One is Vielikan and the other is Brood Of Hatred a one-man Tunisian metal band. Brood Of that have returned with new album Identity Disorder. After a four-year hiatus subsequent to release of debut album Skinless Agony, Brood Of Hatered returns with a sophomore album that deftly balances progressive structure with downright catchy songwriting.

Featuring sole member Muhammed Mêlki, the album is a gift of chaos and disorder, songs of life and death.  It is the heart and soul of my identity, given to those who believe says Muhammed Mêlki. Brood Of Hatred was founded in 2010 by Muhammed Mêlki. It is music with no specific genre boundaries or philosophies, but some haunting atmospheres guiding you through progressive journeys, as well as some unconventional writing inspired by the strange state of mind that characterizes the concept.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*