Newsfeed

Frost: Exciting times

Frost - ?

Many listener enjoy the music from the band Frost and their last effort Falling Satellites get much nice critical acclaim. Prog Magazine calling the band one of the most entertaining and exciting bands on the block, while Echoes & Dust called the album essential listening and Heavy Blog said, Progressive pop is theirs, and Falling Satellites is the benchmark.

The band masterminded by producer, keyboard player & vocalist Jem Godfrey, has announced that they have re-signed with long-time label partner InsideOutMusic. This new deal will encompass several forthcoming releases, including 2 new studio albums, a live album (filmed at 2017’s sold out show in London), as well as reissues of the bands back catalogue. So all friends and fans of Frost fans are meeting exciting times obviously.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*