Newsfeed

Dialeto: With the legend David Cross

Dialeto – Live With David Cross

Dialeto  is an avant-progressive rock band band formed in São Paulo Brazil in 1987. The band today is formed by Nelson Coelho on guitar, Gabriel Costa on bass and Fred Barley on drums.
Names like King Crimson, Gentle Giant, Jimi Hendrix, Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath and Mahavishnu Orchestra has usually been remembered by reviewers to connect Dialeto’s music to the great master’s music.   

Nelson Coelho are and leader of the band and he tells that Dialeto now have a brand new live album recorded in 2017 in São Paulo, featuring the legendary ex-King Crimson violinist David Cross. The album is named Live With David Cross. The music can be streamed and bought from their Bandcamp.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3903 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*