Newsfeed

Blood Duster: Kort oppfølger

Blood Duster - Yeest

I 1993 gav det australske grindcorebandet Blood Duster ut Fisting the Dead. 19 minutter med rask og stygg grindcore fylt med blod, tarmer og alt det som gjør denne type musikk så fantastisk. Det skulle gå hele tre år før de gav ut denne EP-en som en oppfølger. Den er enda kortere med sine knappe 12 minutter og musikken er ikke lengre like rask men de er fortsatt like tunge og ekle som de var på den første EP-en. Yeest har en mer midttempo struktur til låtene og death metalelementene er langt mer tydelig. Det er fortsatt grindcore, bare at musikken er mer groovy og seig.

Som nevnt i min anmeldelse av Fisting the Dead, så er denne EP-en med som bonusspor på alle nyere utgaver. Sammen med en hel haug med andre kule spor, så får man nesten en hel time med brutalitet. Selv om dette er en anmeldelse av Yeest, så er det 2008 utgaven av Fisting the Dead du burde skaffe deg siden det er praktisk talt umulig å finne en kopi av Yeest som ikke koster en formue.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*