Newsfeed

Krisiun: Demon III is back

Krisiun – Scourge Of The Enthroned

Brødre i samme band er ikke noe nytt fenomen innen musikk, og fra Brasil kommer Krisiun med brødrene Moyses Kolesne på gitarer og Max Kolesne på trommer. Alex Camargo er den tredje musikeren og synger og spiller bass. Trioen kommer med studioalbum nummer 11 Scourge Of The Enthroned tidlig i september.

Den skiva er intens skive på 38 minutter med southern death metal. Krisiun point out what to expect of the track: It’s pure relentless Death Metal in your face, straight forward, no bullshit, uncommercial, no computer quantizatio, no editing, just the pure human feel of Death Metal. The Demonic III are back!

Krisiun har holdt på siden 1990 og regnes som et av de villeste death metal bandene i historien, og definitivt som et av de mest suksessfulle bandene fra Brasil. Scourge Of The Enthroned er ment å være Krisiun sin råeste skive.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*