Newsfeed

Nookie: Исключения

Nookie - Refuses To Make Exceptions

Nookie is a band from Russia and with the Cyrillic langue’s we got Нуки, and the band are now ready with their third offering. Refuses To Make Exceptions (Исключения) containing 13 powerful songs where the singer Nookie is backed by her talented group of musicians. Nookie keeps a strict schedule of releasing a new album every second years.

The title of the disc is not accidental, it reflects the main idea. According to Nookie, her new disc is addressed to each specific person as an exception. The center of attention is a person who is opposed to the crowd. In the world there are no two identical people, it’s important to be yourself and to feel the importance of your own life – the main idea that she wants to convey. The sound covers uncompromising nu-metal and alternative metal complemented with strong melodies and topped with the unmistakable voice of Nookie herself.

Nookie is the solo project of Russian group Slot’s singer Daria Stavrovich. For most people, Nookie’s name is associated exclusively with the extravagant vocalist of the band Slot, who have made their name and still ignite the Russian alternative scene. But it is difficult to place a talented person in any particular style or frame, and even more so to keep them there.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*