Newsfeed

Starship Pilgrims: Musical nirvana

Starship Pilgrims – Starship Pilgrims

Starship Pilgrims are from Nashville, Tennessee and they love to provide crazy improvised jams, face melting solos and funky grooves that will please all ages, all night long. Starship Pilgrims is an eclectic rock group that dabbles in various genres and improvisations while not forgetting the importance of song composition. A groovy group of dudes with pinnacle vibes, Starship Pilgrims is a psychedelic jam band that sends their listeners on a sonic journey.

A journey inspired of bands like Grateful Dead and Pink Floyd influenced sound but with a twist of modern jam band tones in addition. The quartet strive making their unique stamp on their music. The Pilgrims seek to find the next steps in musical nirvana through the artistic process of improvising, while using the songs as vehicles to transport the audience to the ultimate state of transcendence. The band consist of Nick Riffle on guitar/vocals, Cole Mellen on guitar/vocals, Kale Brown plays on bass and Hunter Edwards are the drummer. They have now released their self-titled debut album.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*