Newsfeed

Spherian:  Voksende

Spherian – Lepidoptera

Brisbane er Australia sin raskest voksende by, og landets 3dje største med sine 2 millioner innbyggere. Bandet Spherian er fra byen og har et voksende publikum. Det kreative episenteret er ved Aaron Caughey som på den nye skiva Lepidoptera står for gitarer, bass, vokal, programmering og produksjonen. Ellers er det kun Elisha Wilson som bidrar med vokal på skive med unntak av at  Ash Dwyer spiller gitarer på låten If She Was.

Misopsychia en låt som gikk rett hjem hos meg med sin mystisisme og orientalske vibber. Den øvrige musikken er variert og fascinerende og progdrenert med et groove metal krydder som er velsmakende. Lepidoptera er ei skive med musikk som skiller seg positivt ut i mengden da det er velspilt, velprodusert musikk med tilstrekkelig særpreg til å låte noe ulikt det meste jeg har hørt.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4709 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*