Newsfeed

R.I.P. Kyle Pavone

Kyle Pavone, vocalist for the metal core band We Came As Romans, has died at age 28, band members said Saturday.

«Kyle’s tragic loss came too early in his life and those of his bandmates. All are devastated by his passing», the Troy, Michigan, group tweeted about the death. The death was confirmed by a band publicist, Amy Sciarretto. No further details about were released.

A group of friends founded the band under the name This Emergency in 2005. Pavone joined in 2008. The group’s 2013 album, Tracing Back Roots, hit No. 8 on the Billboard 200 album chart and No. 1 on Billboard’s independent album chart.

A week ago, Pavone tweeted a line from the band’s song Promise Me: «Will I be remembered or will I be lost in loving eyes».

Fans took to social media to express their shock and sadness at Pavone’s death. Bandmate Joshua Moore posted a photo of himself with Pavone on Instagram and said: «The craziest, goofiest, most funny and lovable kid. I miss you so much».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*