Newsfeed

Subtype Zero:  Back to 86

Subtype Zero - The Astral Awakening

Subtype Zero was forced to change their name due to a legal dispute, the Ohio thrashers formerly known as Cringe have been ravaging the U.S. with their rabid and furious form of thrash that combines a hardcore/punk aesthetic with sinister riffage. Subtype Zero invoke the true spirit of early thrash / crossover pioneers so convincingly you’d swear you’d been transported back to 1986… 

This is Hell Awaits-era Slayer /Bonded by Bloo”-era Exodus meets D.R.I. and Cryptic Slaughter for a parking lot brawl. No frills, straight to the point, in your face, unadulterated, where’s the beef? Anarchy!!! On August 24, 2018 the band releases their debut album The Astral Awakening.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*