Newsfeed

Mutilated By Zombies: With deepest death metal vocalists

Mutilated By Zombies - Scripts Of Anguish

Dubuque is located approximately where three states meet: Iowa, Illinois and Wisconsin. Located in Dubuque is the band Mutilated By Zombies. They used to play music reminiscent of the early Swedish death metal movement or death metal forefathers such as Autopsy, Death, and Immolation. The band will in early October release a new record called Scripts Of Anguish.

That album showcase a band with a bit of a departure from old school death metal bringing freshness to the genre. Mutilated By Zombies also boasted one of the deepest death metal vocalists who still has good articulation. The sick deep vocal makes the music from the Dubuque band a lot of special character.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*