Newsfeed

Omnium Gatherum: Homemade!

Omnium Gatherum – Burning Cold

Recently Omnium Gatherum released their home recorded playthrough video for Over The Battlefield! Dedicated to the countless fan playthrough videos online, the band decided to do one themselves by simply setting up their cameras at home and shredding through this song off their newest album Burning Cold!

Omnium Gatherum begin their North American tour supporting Amorphis and Dark Tranquility, along with Moonspell yesterday in New York. A strong quartet there. Omnium Gatherum lineup, Jukka Pelkonen – Vocals, Markus Vanhala – Guitar, Tuomo Latvala – Drums, Aapo Koivisto – Keyboards, Joonas Koto – Guitar, Erkki Silvennoinen – Bass.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*