Newsfeed

D Project: Stephane Desbiens music project

D Project - Find Your Sun

D Project was founded in Québec in Canada in 2006 by Stephane Desbiens the leader of the band Sense. Stephane Desbiens makes no compromises on, offering us an exceptional and unconventional musical experience. Calling on its various influences, from blues, hard rock to jazz and classical music, this amazing guitarist makes no excuses as he proposes a very personal and alternative view of progressive rock music.

The band is now up to date with their fifth album Find Your Sun. The new album contains talented musicians as Fred Schendel from Glass Hammer on keyboards, Romain Thorel from Lazuli on keyboards and Peter Falconer from Drifting Sun with vocals.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4727 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*