Newsfeed

The Phantom Of Phobos: Atmospheric sci-fi metal

The Phantom Of Phobos - From A Dead Channel

Phobos is one of the two moons that circle the planet Mars. The other moon is Deimos. Phobos is the largest, and is the one in the inner circle. The band The Phantom Of Phobos offers a atmospheric sci-fi metal on their new release From A Dead Channel.

Operating in between Oulu – Helsinki – Verona – München – Mars, The Phantom of Phobos combines progressive, atmospheric and metallic soundscapes with memorable hooks and arrangements. The debut album, From A Dead Channel was released digitally recently and was warmly welcomed by listeners and music critics.

The line-have some funny names, I – vocals, II – guitars, programming, XX – bass, XIX – drums on obscure territories and esoteric themes.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*