Newsfeed

Stockholm: First gig in China Station in Stockholm

Desolator - Spawn Of Misanthropy

Stockholm is built on 14 islands that are linked by 53 bridges. Linked together and often in musical harmony is the city’s many bands. One of these bands are Desolator that was originally going in a doom/death direction, but changed into an old school death metal band after some full band rehearsals. After many long and hard considerations, the name Desolator was approved.

Desolator’s debut EP Spawn Of Misanthropy is now re-issued. Therefore, Spawn Of Misanthropy now gets much better distribution and many more get the opportunity to hear their music. The then unnamed Desolator was formed in early 2009 when guitarist and vocalist Joakim Rudemyr and bassist Jonas Bergkvist started jamming in Sollentuna, Stockholm. After a few rehearsals the guitarist and vocalist Stefan Nordström  joined in. The band played its first gig October 16th 2009 at China Station, Haninge/Stockholm. In 2012 the drummer Victor Parri joined the band.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*