Newsfeed

Athrox: With many different elements

Athrox – Through The Mirror

Athrox is the brainchild of the guitar player Sandro Seravalle and the drummer Alessandro Brandi, with the addition of Francesco Capitoni at the guitar and the bass player Andrea Capitani. The lineup found its final shape with the singer Giancarlo Picchianti. With these members Athrox started the songwriting process for their first full length album entitled Are You Alive, and released the debut two years ago. On November 9th the band will release their second effort Through The Mirror.

Athrox music style is a powerful mixture of heavy metal with thrash elements, but characterized by many different elements which brought the band to a great response from critics and audience. The live activity has led the Athrox to share the stage with great artists such as Iced Earth, Ross The Boss, Mike Le Pond, Phil Campbell and many others, playing in local and renowned festivals.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*