Newsfeed

Bad Bones: Messing Around

Bad Bones – High Rollers

Cuneo is located near six mountain passes, and from that town comes the hard rock band Bad Bones which raises high by their fans. Bad Bones have released their first official video from their forthcoming album High Rollers, to be released via Sliptrick Records on October 23rd. The track is American Days and features the band travelling and messing around on the road as well as live footage from last year’s show at the world famous Whisky A Go Go.

High Rollers are their fifth album from Bad Bones and it’s a no compromise. A tough and heavy record that will literally shake your bones. The amazing voice of Max Malmerenda (very close to Badland’s singer Ray Gillen) will lead you on a journey made of furious hard rock and with good melodies. If you can imagine Van Halen, Scorpions, Mororhead and a glimpse of Iron Maiden mixed together, you’ll probably getting close to the sound of Bad Bones. Sergio Aschieris have nice guitar riffs and solos and the pounding bass of Steve Balocco united with the killer drumming of his brother Lele, produce a wall of sound that takes no prisoners.

The guys have toured Europe, the US and Russia for years and you can feel this in every track. It’s the electric vibe of the thousands of shows played by this well-traveled combo around the world. The album has been produced by the world famous Simone Mularoni (Simphony X, Michael Romeo, Jorn Lande, DGM, etc) and Roberto Tiranti (Labyrinth, Wonderworld, Ken Hensley Live Fire), shaping and melding the sound of Bad Bones which preserves their live energy and lets each and every track explode from your device.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*