Newsfeed

Heretic Legion: New rulers

Heretic Legion – The Purge

The city Kristianstad was founded by King Christian IV, and all cities the king founded start with Kristian…. Now, of course, the king has died a long time ago, but instead the death metal Heretic Legion band is ruling! Their music combines old school Swedish death metal with a fresh modern sound, completed by clear and atmospheric inlays. With their heavy captivating choruses, merciless tempo and a steady rhythmic groove, they leave very few listeners unmoved.

The band was founded in 2012 by Daniel Klinteberg (Vocals/Guitar), Linus Fredriksson (Drums), Rasmus Karlsson (Guitar), Benjamin Hjort Andersson (Bass). In 2012 they released their self-titled demo consisting of three songs. In 2014 the single Leviathan was released. After a long production time, Heretic Legion released their debut album,The Purge, on September 15th, 2018.

The band has shared stage with bands like Misery Index, Jucifer and Through The Noise.Heretic Legion is probably for fans of by Bloodbath, Hypocrisy, Vomitory, Fit For An Autopsy and Facebreaker.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7217 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*