Newsfeed

Vst: Chaos and rebellion

Vst – The Beast Manifesto

Mexico produces amazingly much good music, and Vst is definitely worth listening to for those who like black metal with occult tendencies. Vst has released their sophomore album The Beast Manifesto. This second opus involves an atmosphere even more solid then the debut and are ambient and melodic yet dark and dense. The lyric has taken a concept from classical literature and from mystical stories

Vst was founded in León, Guanajuato in 2011. The band was founded by Mephisto (Rubén Sánchez) as lead guitar and Aeon (Clemente Escalona) in drums. The remaining members Sorath (Armando Reynozo) as bassist, Rumjal (Roberto Ramírez) as vocalist and Adesthor (Germán Nieto) in guitars, joined later. Now Sorath is lead singer and bassist and Kerenor as main female singer and live keyboards player. The vocal duo works really well and adds value to Vst`s sound.

Five paths united by the hunger of chaos and rebellion to disturb the established beliefs of the weak minded ones and bring out the light hidden in the darkness. The energy of five entities resonating in a powerful sound, forming the perfect figure, the five pointed rising star.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*