Newsfeed

Jensen Jones: Canada’s finest musicians

Jensen Jones – Stay

Lush layers of haunting vocals, prolific guitar and riveting instrumentals, timeless and transcendent. «This is the music they’ll be listening to when we’re all dead and gone». This statement is said about the band Jensen Jones. The band has released their debut Stay.

All songs written and produced by Steve Jensen, Leslie Shewchuk and Jesse Jensen. The album is mixed by the legendary Terry Brown, mastered by Grammy award winner Peter J Moore, and backed by Canada’s finest musicians.

The musicians on Stay, Steve Jensen: Electric / acoustic guitar, keyboard & vocals. Jesse Jensen: Synth, piano, guitar & vocals. Ori Friedman, Peter Boynton: Piano. Kenny Greer: Pedal Steel. Jeff Jones : Bass, Peter Fusco: Bass. Blake Manning : Percussion, Sean Fitzsimons: Percussion. Brandon Glazer: Background vocals. Leslie Shewchuk: Lyrics & Executive Producer.

 

Om Ulf Backstrøm (4780 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*