Newsfeed

The Random Theory: 100% independent

The Random Theory – To Suffer Fools Gladly

The town Dundalk is located in the state of Maryland in the United States. The band The Random Theory is located in the mentioned town. Recently the band recorded, mixed, and produced their fourth record To Suffer Fools Gladly in their home studios. The new record features guitar-driven, alternative/progressive rock soundscapes and cinematic themes.

The band says, «We’ve worked very hard on this album and are incredibly proud of it. As usual, we made this completely by ourselves, 100% independent, and that’s also the way we distribute, so if you enjoy what you hear and think others may as well, please share. Your support is fundamental in getting our music heard, and that’s really all we want, is to be heard. We sincerely hope you like the album and, as always, thank you for your support! Put on the headphones, crank it up, and take that journey with us! Cheers».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3955 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*