Newsfeed

Voices From The Fuselage: Inspired of Lost!

Voices From The Fuselage – The Founder Of Dreams

Nine Levels is the first track to be revealed from the forthcoming album Odyssey: The Founder Of Dreams by the band Voices From The Fuselage. The music is a mix of post rock, metal, prog, cinematic music and alternative rock.

Staying true to the path laid out with 2015’s Odyssey: Destroyer Of Worlds, Odyssey: The Founder Of Dreams maintains thematic ties with its predecessor, charging once more into the battlefield of science vs. faith. These themes provide the origins of the band’s name, and the content of the hugely popular science-fiction drama Lost, from which vocalist & lyricist Ashe O’Hara (ex-TesseracT) has drawn a wealth of inspiration.

The prominent veins feeding life to Voices From The Fuselage’s latest offering are loss, grief and the inward questioning of how to deal with these experiences. With Odyssey: The Founder Of Dreams, the band channel their talents to provide a sense of gravity and power to a melting pot of hard-to-swallow emotional experiences

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*