Newsfeed

Nygård: Monsters, nicotine and wind

Once long time ago I was addicted to nicotine. Therefore, the text of the song Nikotin is something that wakes memories. Admittedly, the text is in Norwegian,

Nygård is a independent artist from Bergen, Norway but he lives in Kristiansand.. He writes and produces all of his songs himself composes tunes in many genres. He also produces for others as well as making remixes from time to time. He’s interest for music orientated from Rap and Hip hop in the early 2000’ where he appears on some mixtapes and releases. After too many years just making music as a hobby he began to release some singles in 2018, he’s lyrics are both in Norwegian and English.

Recently Nygård released his newest offering Man Among The Monsters. A quiet prog rock song with simplicity and a catchy chorus. The song also makes me smile because I look like a kind of monster right now because I have eye inflammation! Man Among The Monsters can be interpreted in several ways, for example, the sense of hopelessness one can sometimes get because of all the world’s malice and insanity.

The song The Wind showcases another side of Nygård.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*