Newsfeed

Chapter VF10: Double up

Chapter VF10 - Pathogenesis

Chapter VF10 was founded in 2013, and two years later the debut Syndrome with Sadhu Astaroth Mercurius as only musician was released. Now three years later the band release Pathogenesis which is double up with musicians and music! The record is a double album, and Aerial Howler Meherim on vocal are on board in the band.

The Kyyiv band is is another one project by Sadhu Astaroth Mercurius, more known as a founder and composer of all the music of Raventale and as a participant of such projects as Deferum Sacrum, Balfor, P’hevda Phenomenon, Virvel Av Morkerhatet. The title of this project supposes the sense of the tenth clause of the fifth chapter of an International disease classification, «Psychic and behavior disorders as a result of alcohol abuse». The lyrics and sounding discover the speculations on the aridity of joie de vivre and absurdity of the self-preservation tendency.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*