Newsfeed

Thumpermonkey:

Thumpermonkey – Make Me Young etc

Velt by Thumpermonkey taken from the Album Make Me Young, etc. with release date, October 26th 2018.

Thumpermonkey are from London and deliver a pretty special music. Listening to their new record, Sleep Furiously, I’m not entirely sure if they’re in any way normal people! The music is impressive and all the songs are well crafted. Thumpermonkey’s music is often exciting the attitude of punk with distinct prog as the main focus. The band mixes everything they feel too and the best part is that it often works very well. Some influence from the pop sensibility from Cardiacs and mixed with dissonance elements similar to what King Crimson sometimes could use. Expect the unexpected from Thumpermonkey!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*