Newsfeed

Moonfrost: Matured

Moonfrost - III

Moonfrost is a black metal band from Switzerland and their lyrics are about topic like spiritualism, atmosphere, aggression, daydreaming, weltschmerz and social Criticism. Moonfrost was founded in 2001, diverse phases led to the release of the pagan black metal album “…Towards The Twilight Realm” in 2007, and the atmospheric black metal album Starfall in 2012.

For their third album III Moonfrost have matured enough to find their identity and create a close to unique blend of black metal. III is very close to what you would experience on a live show from the band, as it is authentic, honest and organic. Many of the songs are slowly building up and are quite calm at the beginning, and I finds that’s exciting. The moods of the Swiss is different from the most I have heard, and that’s never wrong.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*