Newsfeed

Blade Killer: Pure heavy metal

Blade Killer – High Risk

Blade Killer has unveiled a second track Midnight Sinner from their highly anticipated full-length debut High Risk, due out Nov. 23. The up-and-coming traditional metal quintet Blade Killer recently hailed by their hometown LA Weekly as Los Angeles best new old-school metal band.

Vocalist Carlos Gutierrez says , «Midnight Sinner’ is a song about the people, the supporters, our friends and all the hellraisers out there, the people who go to the shows, bang their heads, drink some beers, smoke a joint and have a good time. If you’re straight, that’s cool, too — it’s just all about having a good time».

Blade Killer has earned a strong following in Southern California through their energetic live performances and classic-minded metal anthems. Featuring a strong NWOBHM (and particularly, Di’Anno-era Iron Maiden) influence, High Risk is an eight-track, 29-minute ripper sure to please fans of pure heavy metal.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*