Newsfeed

Stellawake: Unexpected

Stellawake - Stellawake

The Stellawake song Dragging You Inside collects all the groups’ feelings and emotions and expresses them through the music. This was unexpected, as they didn’t follow any particular genre that may be in trend at the moment but ended up with a cohesive album that encapsulates the band at this moment and time. Steelawake are proud of every song they’ve recorded for this and believe that they are unique from each other and interesting in their own ways. The group recorded the self-titled album at Magnitude Studio with their amazing producer Matteo Magni.

Steelawake contains 13 tracks of alternative rock, melodic and powerful at the same time. The tracks have a strong and raw male voice combined with clear and sweet female background vocals. Steelawake is who they are right now and the starting point for what’s to come!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*