Newsfeed

Face The Day: Well played

Face The Day – Stuck In The Present

Face The Day is a Prague based alternative rock project from Czech Republic founded by Martin Schuster and Fillip Kittar. The two musicians is ex-Mindwork, a band that played thrash metal/death metal.  Schuster sings and plays guitars, bass and other instruments, while Filip Kittnar is a solid drummer.

Face The Day was founded in 2014, and released the debut album Corroding Dreams came two years later. Some weeks ago the second album Stuck In The Present was released. That album contain an alternative prog rock that probably will be for fans of Porcupine Tree, Anathema, Opeth, Muse, Pineapple Thief and Katatonia. The music is mostly atmospheric and melancholic with a good use of nice and well played instrumentation.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*