Newsfeed

Prophets Of The Apocalypse: Surely head banging fiercely

Prophets Of The Apocalypse – War Metal

Pete Serro is a veteran metal musicians, and only member of Prophets Of The Apocalypse. The band deliver an onslaught of pure thrash metal destruction with the release of their War Metal album. Ferocious guitar and dark thrash war metal, and lots of aggression a raw epic metal. Tales of epic bloody battles, as well as conflicts of the mind, are spun on this conceptual album journey.

Thunderous bass and unrelenting war drums will overrun your lands, while raw, yet deliberate guitar riffing and solos ravage your defense. The vehement vocal approach of Pete Serro (ex-Strychnine, ex-Northwinds) blurs the borders between Thrash and blackened death metal, especially on the anthem, Storm The Gates as the Prophets breach your walls and encroach on your kingdom.

Prophets Of The Apocalypse is for fans of bands such as Kreator, Coroner, Testament, Nervosa, Slayer, Possessed, Sodom, Arch Enemy, and Destruction will surely head bangingfiercely, and join forces with Prophets Of The Apocalypse!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*