Newsfeed

Karibow: Very active music project

Karibow - MOnuMENTO

This is a preview cut of twelve minutes long track Elay which is part of Karibow’s 2018 double album MOnuMENTO.

And this is a preview of the track The Raining Silence from the above mentioned album.

On MOnuMENTO Oliver Rüsing is the only Karibow member and he provide lead & backing vocals, guitars, drums & percussion, bass, keyboards, orchestral arrangements and children’s instruments. Oliver Rüsing is on the new album backed of 9 very skilled musicians. Earlier this year Karibow released the album The Unchosen for the 20th anniversary celebration. The Unchosen was with previously unreleased and revised songs written for Karibow’s albums from 2010-2017. In 2014, 2016 and 2017 Karibow released new albums. Karobow is based on five releases in four year a very active music project.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*