Newsfeed

Manugen: Soundtrack to Super Mario

Manugen – Maximum Times

Maximum Times was a Halloween release from the new Swedish band Manugen. It took a while to make this recording, but now it is ready and Morgan Ågren is  happy he did this cause it sounds great to him! Sometimes this music sounds like a soundtrack to Super Mario video game type, funny, while other parts sounds more like a plain type of music and are very great! And from a drum-nerd standpoint there is stuff happening on this album that Ågren think you will like, or..at least possible like, no.. yes.. you will like, he think!

Maugen is Thomas Eugen Hellgren who plays bass, keyboards and Lego piano. Manuel Mano Lewys plays guitars, keyboards and flatulence. Morgan Ågren plays drums and percussion.

Maestro himself Morgan Ågren is of many regarded as one of the absolute best drummers in the world.

Has have played with Frank Zappa, Devin Townsend, Fredrik Thordendal og  Meshuggah, Crimson ProjeKCt, Adrian Belew, Tony Levin, Squarepusher, Daedelus, Bill Laswell, Tosin Abasi, Steve Vai, Trey Gunn,  Henry Kaiser, Fleshquartet, Karmakanic, Spoonman, Glenn Huges, Dale Bozzio, Mike Keneally, Denny Walley, Kaipa, Dweezil Zappa etc.

A nice music piece, Batterie Deluxe Trailer

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*