Newsfeed

Open Surgery: After Birth Abortion

Open Surgery - After Birth Abortion

Pure precision surgical death metal might probably sounds very exciting for many death metal fans!? The Swedish band Open Surgery offer such death metal, and the new EP After Birth Abortion will be released on monday. Open Surgery is a band that plays death metal without making it unnecessary complicated. After Birth Abortion continues along the same path as the band’s two previous full-length albums.

The band was founded six years ago in Finspång a village ! Even if the band is coming from Sweden they plays a music inspired of the Florida death metal scene. Open Surgery deliver on the new EP exactly want their fans expect, old school death metal. If I did not know better so could the music have been retrieved right out from the late 80’s. The band is brutal and play death metal from the underground without ignoring trends and with nothing new. Only very solid death metal many fans would say I guess?!

Fed To Insict from Open Syrgery last album.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7124 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*