Newsfeed

Realm Of Wolves: With 3 monikers

Realm Of Wolves - Oblivion

Stvannyr – guitars andsongwriting, Ghöul – bass and songwriting, Vvildr – lyrics, vocals, drums and artwork. These three musicians together is the Hungarian band Realm Of Wolves. ROF have now released their debut album Oblivion. An album with thick bass sound and often amazing guitar work. In addition the vocal is nearly perfect for dark metal, and the lyric is top notch. The album is dark and varied and with an often intriguing emotional atmosphere.

The band was actually formed early this year by the members of Vvilderness, Silent Island and other projects. All three band members are from Hungary and come from the melodic instrumental / post-rock side of music. They enjoy to play melodic atmospheric music with harsh vocals and metal instrumentation. Oblivion is  100 % self-recorded and self-produced.

Realm Of Wolves can be described as a mixture of post-rock, melodic death metal and atmospheric black metal with a strong melodic approach. The lyrical themes circle around fate on individual, social and global levels. The musicians use monikers because they think the music itself is more important than the persons behind it.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*