Newsfeed

HellLight: Loyality to the sound

HellLight – As We Slowly Fade

The new full-length album As We Slowly Fade from the Brazilian masters of atmospheric doom death metal,  HellLight demonstrates the loyalty of the band to their pretty unique sound, recognizable from the first notes, carefully combined with the development of their ideas. Avoiding copying themselves or other genre representatives, the band produced a material filled with a ponderous atmosphere, melodies, and memorable guitar solos.

HellLight is from São Paulo and are a duo, Fabio De Paula on vocals & guitars and Alexandre Vida on bass. Inspiration source are Black Sabbath, Therion, Candlemass , Green Carnation, Bathory and Danzig. November 23rd, 2018 was the release day for As We Slowly Fade.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*