Newsfeed

Keor: Mythological storytelling

Keor – Petrichor

Montepellier was founded in 985 BC. and is a contrasting university city with old and new architecture about each other. Victor A. Miranda-Martin is from that town and plays a very interesting eclectic prog drained music. The music have many contrasts and elements from classical heavy metal, psychedelic rock, folk music, ambient music, vocal music, orchestral music and more.

Keor is the chosen project name of multi-instrumentalist/vocalist Victor Miranda-Martin. Keor’s music combines heavy guitar sounds with ambient, jazz and world folk sounds into classic progressive rock compositions driven by mythological storytelling. Keor’s debut album, Hive Mind, was released in 2016 and now two years later the second album Petrichor is released. It`s obvious that Miranda-Martin is a very skilled musician and he sings very good. In addition three of his musical friends contribute on the new record.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*