Newsfeed

Asael Iannelli: Depression and alcoholism

Asael Iannelli – C2H5OH

C2H5OH is the first solo album from the multi-instrumentalist Asael Iannelli. The album is a concept album telling the story of a man who fell into depression and alcoholism because of very sad situations in his life. The songs will tell how the cure is going and how the main character feels during it.

The entire album will take you to a journey between emotions such as sadness, suffering, madness, but also courage and strenght. He really wants to get rid of all his problems and fight his addiction. C2H5OH is in a pure progressive rock style, between songs and instrumental tracks, you will be part of his universe full of rebounds. C2H5OH is ethanol or ethyl alcohol is the most famous alcohol, and is commonly referred to as alcohol in the daily language.

 

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*