Newsfeed

Pinn Dropp: Sym & co

Pinn Dropp – Perfectly Flawed

Human Corporate Machine is the official video from the debut album Perfectly Flawed by the band Pinn Dropp.

Pinn Dropp started as a concept created by guitarist and composer Piotr Sym, who wanted to find a musical outlet to express his love of progressive music. After intensive period of writing, in 2015 Sym teamed up with drummer and composer Dariusz Piwowarczyk who helped him to create the definite shape of the Pinn Dropp sound. The search for a line up resulted in a brief collaboration with vocalist Krzysztof Sałapa who was replaced in spring 2017 by vocalist and multi-instrumentalist Mateusz Jagiełło. Bassist Paweł Woliński joined the band in February 2018.

Link:
Faceboook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*