Newsfeed

Ananda Mida: Xplorer of the mythological cosmos

Ananda Mida - Cathodnatius

Ananda Mida is stoner rock and psychedelia collective, leaded by Max Ear, drummer of OJM and co-founder of Go Down Records, and Matteo Pablo Scolaro, underground guitarist and curator of Go Down Bands on Tour, with the help of Eeviac artworks. Since 2015, they have been playing, with different line-ups, from three up to six members, a seventies sound mixed with desert and psychedelic drained stoner.

Cathodnatius is the new record from Ananda Mida and is also the second chapter of the psychedelic undertaking to investigate the soul of the tri cerebral beings of our planet, examining in particular all the negative forces and the relative subtle vibrations lying outside and inside everything. Recorded at the Teatro delle Voci Studios in Treviso, it sees the collaboration of singer Conny Ochs, a valid explorer of the mythological cosmos created by the band.

The pilot turns his head and checks on the controls, lights turns

through green and red, ignition, there he goes.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*